Oglašavanje na mreži

Oh taj Google, koliko samo nudi mogućnosti. Oglašavanje na mreži multimedijalnog oglašavanja zapravo znači da vašu slikovnu ili tekstualnu reklamu možete da plasirate na veliki broj komercijalnih sajtova i na taj način reklamnu poruku učinite vidljivijom i efektnijom.

Pored najčešće korišćenih tekstualnih oglasa u Google mreži za pretragu, drugi najrasprostranjeniji tip su Google Display oglasi koji se prikazuju na Google Display mreži. Google mreža multimedijalnog oglašavanja je najveća online mreža u svetu i treća je po pokrivenosti na web-u. Kroz ovaj vid oglašavanja možete da izaberete prikaz oglasa kako na Google mreži multimedijalnog oglašavanja, tako i na svim Google-ovim partnerskim sajtovima, uključujući YouTube i Gmail. Google Display mreža se najviše koristi za prikazivanje slikovnih oglasa (banera) na sajtovima koje korisnik targetira, a načini targetiranja gde će se prikazivati display oglasi su različiti.

Načini targetiranja korisnika (publike) mogu biti:

  • targetiranje prema temama kojima se bave sajtovi
  • targetiranje prema interesovanjima korisnika koji posećuju određene sajtove
  • targetiranje prema ključnim rečima koje se pojavljuju na određenom web sajtu
  • targetiranje pojedinačnih sajtova
  • targetiranje posetilaca prema polu i godinama

Kroz oglašavanje na Google display mreži možete ostvariti mnoge benefite, a među njima su povećanje svesti o brendu kod potencijalnih kupaca, povećanje prodaje kroz promotivne i akcijske kampanje, kao i povećavanje lojalnosti kod ciljne grupe klijenta koji redovno posećuju Vaš web sajt.

Ukoliko želite da povećate svest o svom brendu naš tim Vam tu može lako pomoći koristeći visoko kvalitetni Google display oglas koji ostavlja izuzetno jak utisak na potencijalne klijente, te na vizuelno lep način predstavlja proizvod, uslugu ili sam brend.

Ukoliko je Vaš cilj povećanje prodaje, nikakav problem ? Naš tim koristi oglase koji će promovisati Vaše akcije ili sniženja kako bi privukli što više pažnje mnogobrojnim ljudima na internetu da se uključe u Vašu aktuelnu promociju i samim tim postanu vaši potencijalni klijenti.

Ukoliko ste odlučni za povećanje lojalnosti određene ciljne grupe, za to koristimo posebnu metodu targetiranja, a to je Remarketing. Sam remarketing funkcioniše tako što Vaše display oglase prikazujemo samo onim ljudima koji su bar jednom posetili Vaš web sajt ili web shop, kako bi ih ponovo angažovali da izvrše interakciju sa istim.

Ako želite da budete jedinstveni i prepoznatljivi na web-u kontaktirajte nas putem kontakt stranice, a naš tim sertifikovanih Profesionalaca će kreirati efikasne Google display kampanje koje će vaš brend učiniti prepoznatljivim.

 

Pošaljite upit

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Saznajte više o oglašavanju na Google-u.