Ultra kombinacija: 4 usluge u okviru jednog paketa

Ultra web ponuda: Izrada sajta i Google oglasi

// Domen besplatno za prvih godinu dana // Hosting nalog besplatno u prvih godinu dana // Izrada sajta sa responsive dizajnom // Google reklama sa poklon kreditom od max 60 € // 

Od nas se očekuje da uvek budemo na vrhu i da imamo ponude kojima je teško odoleti! Zato smo sada pripremili ovu neverovatnu ponudu kojom smo objedinili sve usluge koje jedna firma treba da ima kada udje u postupak izrade web sajta.

 

Pogledajte ovu vrelu ponudu pažljivo, i kupite dok je vruća! 

 

IZRADA JEDNOJEZIČNE INTERNET PREZENTACIJE

 • instalacija CMS platforme / CMS vam omogućava kasnije samostalno uredjivanje web sajta
 • responsive templates / prilagodljiv mobilnim i tablet uredjajima /
 • kreiranje i izrada rotatora za heder sajta - ­opciono do 2 fotografije u rotatoru
 • kreiranje sekcija i kategorija za unos članaka, odnosno strana /do 7 strana /
 • instalacija komponente za prikaz i uredjivanje galerija slika
 • instalacija dodatka za objavu sadržaja sajta na društvenim mrežama
 • aktivacija modula za pretragu
 • kreiranje kontakt strane sa Google mapom i osnovnim kontakt formularom (kontakt formular sadrži prozor za unos imena, za unos e-maila, za unos naslova poruke, i za unos same poruke)
 • osnovna SEO optimizacija
 • prijava sajta na internet pretraživačima
 • integrisanje, Google + profila, FaceBook profila, YouTube kanala i Twitter naloga // ukoliko su kreirani
 • Kreiranje Googe AdWords naloga sa 60 evra kredita /dinarska protivvrednost/ za prikaz vaših oglasa u sponzorisanoj vezi i mreži, uz dodelu promotivnog koda za dupliranje potrošenog iznosa za period od 31-­og dana, do granične vrednosti za dupliranje u iznosu od *60 evra. (ovaj sistem je odličan način za promociju i brendiranje bilo koje delatnosti preko mreže multimedijalog sadržaja od kojih je i YouTube.)
 • AdWords kampanja podrazumeva promociju Vaše firme putem Google pretrage, banerima putem Google mreže!

Kako radi promotivni kod i kako izgleda poklon koji ćete dobiti?
*Iznos koji potrošite u prvih mesec dana (31 dan) od dana primene promotivnog koda biće dupliran. Promotivni kod zapravo funkcioniše ovako, ako u roku od 31-og dana od dana primene koda potrošite na oglašavanje 30 evra, Vi nakon 31-og dana dobijate od nas 30 evra, ako potrošite 60,5 evra od nas dobijate 60,5 evra, ali ako potrošite 120 evra od nas dobijate maksimalnu vrednost za dupliranje, odnosno 60 evra.
Inicijalno na nalogu imate 60 evra i taj iznos možete dopuniti ukoliko ga potrošite pre isteka 31-og dana koji je granični dan za dupliranje kredita do granične vrednosti od 60 evra!


Izradom web sajta obezbedjujete:
dvočasovna obuka za samostalno ažuriranje internet prezentacije online preko TeamViewer programa je u sklopu cene. CMS sistem Vam obezbedjuje samostalno ažuriranje web sadržaja, a ceo sistem je jako jednostavan.
Izradom web sajta obezbedjujete i jednogodišnju pretplatu za Start Host paket i zakup novog (co.rs, com, net. biz, info) ili transfer postojećeg domena!


Rok za izradu prezentacije je od 7 do 10 radnih dana, ne računajući praznike i vikend.

Cena internet prezentacije: 360,00 evra + PDV

Način plaćanja: Nalogom za prenos u dve rate!
I rata 50% - avans pre početka izrade web sajta - I rata predstavlja plaćanje prve faze radova na web prezentaciji. Prva faza radova podrazumeva kreiranje responsive teme, kreiranje i unos članaka, kreiranje hosting naloga

II rata 50% - po okončanju radova na web prezentaciji, a pre aktivacije sajta! - II rata podrazumeva plaćanje za okončane radove na izradi web sajta kao i za testiranje kompletne prezentacije. Nakon evidencije uplate II rate WSD SISTEM d.o.o. će izvršiti i aktivaciju web sajta na domenu

NAPOMENA: Usluge koje mogu biti dodatno naplaćene

Kreiranje nove strane, nakon 7-me iznosi 10 evra + PDV / strana
Obrada slika na odgovarajući format od 0,5 evra / slika (cena ne podrazumeva dodavanje teksta na postojećim slikama ili njihovo retuširanje ili fotomontaža)
Skeniranje i obrada skeniranih fotografija od 2 evra / slika
Pisanje i osmišljavanje tekstova - od 15 evra za tekst do 1500 karaktera

Jedna web stranica podrazumeva informacije koje mogu stati na jednu stranu A4 formata!

Napomena:
WSD SISTEM doo pruža garanciju kvaliteta, odnosno svojim klijentima obezbedjuje povraćaj novca u roku od 30 dana, od dana završetka radova na sajtu ukoliko nisu izvršene obaveze iz dostavljene ponude.

Ponuda važi do 15.03.2015. godine. Ponuda se odnosi na izradu internet prezentacije uz materijal koji je dostavljen u elektronskom obliku (logo, slike, tekst)

Materijal možete poslati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na cd-­u brzom poštom na adresu WSD SISTEM doo, Petefijeva 2/II, 11030 Beograd.

Datum početka izrade internet prezentacije smatraće se dan dostavljanja kompletnog materijala.

 

Obavezno pogledajte neke od naših radova: Portfolio

 

 


Štampa   El. pošta