Prva stranica Google pretrage i *80 evra poklon kredita, zanima vas kako?

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Zdravo,
ja sam Vladimir Đenić, sertifikovani Google AdWords saradnik iz firme WSD SISTEM doo, koja je Google sertifikovan partner. Naš web sajt pod imenom profesionalci.rs, je pokrenut kako bi pomogli svima koji vape za kvalitetnom internet marketing uslugom. Mi jesmo profesionalci, znamo sve što Vama treba iz oblasti web marketinga i izrade sajtova. Ova ponuda je napravljena zato što znam da zbog velikih obaveza koje imate, vodeći računa o svom biznisu, nije uvek moguće držati korak sa novim tehnologijama i naprednim internet marketingom.

Oglašavanjem na Google-u obezbedjujete da se Vaš web sajt i oglas pojavi na prvoj stranici pretrage, kada neko pretražuje termine koji su u bliskoj vezi sa Vašim poslom. Zato je i očekivano da svako ko ima sajt želi da se on i pojavljuje na početnoj strani Google pretrage, jer samo ako ste na prvoj stranici, možete očekivati i dobre poslovne rezultate! Ako i Vi to želite, možda ste već probali sami, ali nije išlo... Dozvolili ste "drugima" da se oprobaju u vodjenju Vašeg naloga, ali i dalje ništa, rezultati izostaju!

Da li biste seli u automobil sa osobom za koju sigurno znate da nema vozačku dozvolu?... Ako je Vaš odgovor da ne bi, zašto onda to pravilo ne primenite i na Vaš web sajt! Zašto dozvoljavate da nestručno vodjenje Vašeg naloga ugrozi potencijalnu dobit, koja će se onda preliti u džepove konkurencije! Zato slobodno od svakog zatražite sertifikat kojim se dokazuje poznavanje Google AdWords alata.

Probajte sa nama, sa profesionalcima, onima koji dokazano umeju kvalitetno da upravljaju Vašim nalogom, poboljšavajući efekte Vašeg oglašavanja.

 

Naši profesionalci poseduju Google AdWords sertifikat kojim dokazuju znanje i sposobnosti u radu sa AdWords alatom, dok je naša kompanija sertifikovan Google partner, što takodje dokazuje da naši zaposleni primenjuju najbolju praksu u vodjenju AdWords naloga za pretragu, display (banersko) oglašavanje kao i video oglašavanje na YouTube-u i Google mreži partnerskih sajtova.

Naše znanje i iskustvo je bogato, mi živimo AdWords... svakodnevno se bavimo izradom sajtova i digitalnim oglašavanjem, svakodnevno učimo i primenjujemo najbolju praksu, kako bi oglasi naših klijenata dali najbolje efekte. Spremni smo da podelimo naše znanje i iskustvo sa Vama, da Vam pomognemo da razumete kako ovaj sistem zaista funkcioniše kako biste mogli, ukoliko Vam to vreme dozvoljava, potpuno samostalno i na kvalitetan način upravljati svojim nalozima. 
 

// EXTRA PONUDA //


Nova Godina je odavno prošla, sa poklonima je završeno... ali naša kompanija kao Google partner voli da poklanja :)
Do 14/02/2015. godine obezbedili smo za nove AdWords naloge, promotivni kod za dupliranje potrošenog iznosa u prvih mesec dana do maksimalnog iznosa od *80 evra!

Dozvolite da Vaš nalog uredjuju oni koji to verovatno najbolje rade, primenjuju najbolju Google praksu i obezbedite još gratis dodatnih *80 evra kredita!

 

Kako radi promotivni kod i kako izgleda poklon koji ćete dobiti?
*Iznos koji potrošite u prvih mesec dana (31 dan) od dana primene promotivnog koda biće dupliran. Promotivni kod zapravo funkcioniše ovako, ako u roku od 31-og dana od dana primene koda potrošite na oglašavanje 30 evra, Vi nakon 31-og dana dobijate od nas 30 evra, ako potrošite 60,5 evra od nas dobijate 60,5 evra, ali ako potrošite 120 evra od nas dobijate maksimalnu vrednost za dupliranje, odnosno 80 evra.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno me kontaktirajte rado ću odgovoriti na svako Vaše pitanje!


Djenic Vladimir //
Sertifikovan Google AdWords saradnik

mob. 060/18-12-180