Poklanjamo 80 evra dodatnog kredita za oglašavanje na Google

poklon kredit

Kada voliš da usrećiš ili iznenadiš nekog onda uvek nadješ neki razlog ili povod, više kao izgovor. Mi smatramo da za sreću i iznenadjenja ne treba povod, zato Vam poklanjamo dodatnih 80 evra Google kredita!

Nije baš bez povoda, jednostavno želimo da Vaš biznis procveta pre prvih pupoljaka i listova na grani. Ako do kraja februara pokrenete kampanju i izvršite prvu uplatu za Google oglase poklanjamo dodatnih 80 evra kredita, od kojih 40 evra za zakup ključnih reči u Google pretrazi kao i za oglašavanje banerima na mreži sajtova i 40 evra za video oglašavanje na YouTube servisu kao najkorišćenijem servisu za gledanje video sadržaja. 


Iskoristite naše bogato i dugogodišnje iskustvo koje će na najbolji način uposliti internet da radi za Vas!
 

 

Kako funkcioniše poklon kredit?
*Novi Google nalozi koji pokrenu oglašavanje do 28/02/2018 godine, ostvaruju pravo na poklon kredit u iznosu od ukupno 80 evra. Kredit od 40 evra je dostupan nakon potrošenih 10 evra za oglašavanje, a nakon primene kredita počinjemo sa emitovanjem Vaše video reklame! Kada video reklama potroši iznos od 10 evra, na vaš nalog će biti primenjen i dodatni poklon kredit od 40 evra.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje!


WSD SISTEM DOO // Google partner

Info. 011/414-03-80
mob. 060/40-81-81-8