Unesite svoje ime i email adresu
Nakon što se pretplatite na mail listu, na Vaš mail će biti prosledjen verifikacioni mail kojim potvrdjujete svoju pretplatu!

WSD SISTEM D.O.O.

Srbija, 11000 Beograd
Ul. Petefijeva 2

SRB: 381-11-414-03-80
Pratite našu Google + stranicu Google+

 

Smatrate da imate lep logotip, dobar i funkcionalan web sajt, pokrenuli ste oglase na internetu Google AdWords i Facebook, ali ipak nešto ne funkcioniše kako treba. Rezultati izostaju ili su u mnogome lošiji od konkurencije! Možda je problem u tome što ste sve loše postavili, možda je temelj loš... Kuća kao kuća lepa, ali temelj ne može da je drži.

Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u izradi sajtova, optimizaciji istih, kreiranju, vodjenju ili nadgledanju internet kampanja. Onda kada smo mi počeli da se bavimo internetom mnogi nisu znali da tako nešto uopšte postoji, a mnogi nisu verovali da će on ubzo postati glavni faktor za uspeh na tržištu... 2002. godina je bila ta godina kada je ova firma osnovana i kada smo počeli da se bavimo IT tehnologijom. Stalno razmišljamo kako da unapredimo poslovanje naših klijenata koristeći sve blagodeti koje IT sektor donosi. 

Ovo iskustvo nam pomaže da precizno sagledamo Vaše mogućnosti i da shodno tome izvučemo maksimum. Poenta je ta da ćemo Vam pomoći da postavimo dobru osnovu koja može da se bori sa opterećenjem koje tržište pravi.

Retko gde možete na jednom mestu ili od jedne osobe da dobijete sve... npr. programer ume da programira, dizajner da dizajnira, osoba koja je nadarena za pisanja da napiše dobar tekst, ali svako od njih radi parcijalno i svako je dobar u svojoj oblasti. Upravo ovaj razlog jeste i glavni okidač za korišćenje konsultantskih usluga. Ranije smo naveli da ukoliko igrate utakmicu morate da imate dobar tim koji podrazumeva vrhunske igrače! Jako bitno je to da vrhunski igrači nisu garant uspeha, neko mora da osmisli taktiku. Selektor je taj koji će okupiti tim sa kojim će doći do najboljeg rezultata, a sprovodeći taktiku koju je sam osmislio.

Konsultant je isto što i selektor, neko ko će napraviti dobru osnovu, a onda timu koji imate preneti informaciju kako da celu strategiju sprovedu u delo.

konsalting

Ceo koncept naše firme je upravo takav... neko sagleda sve potrebe i mogućnosti klijenta, razradi strategiju i organizuje tim profesionalaca koji će sve ideje sprovesti u delo, ali svakako da niste u obavezi da koristite sve naše usluge ukoliko znate sami da uradite nešto, ali Vam treba kvalitetna i prava informacija "kako do uspeha?"... Isto kao i u gradjevinarstvu, možda umete sami da sagradite kuću ali Vam treba arhitekta da osmisli raspored prostorija i njihovu funkcionalnost... dakle ako umete nešto sami onda možete koristiti naše konsultantske usluge kako bi sve aktivnosti koje budete sprovodili imale smisla i dale konkretnije rezultate!

 

 

 

SRB +381 (11) 4140380 USA +1 (917) 267 7758

rot1
rot4
rot5
trkac
rot2