su

 

Unesite svoje ime i email adresu
Nakon što se pretplatite na mail listu, na Vaš mail će biti prosledjen verifikacioni mail kojim potvrdjujete svoju pretplatu!

WSD SISTEM D.O.O.

Srbija, 11000 Beograd
Ul. Petefijeva 2

SRB: 381-11-414-03-80
Pratite našu Google + stranicu Google+

 

Želite da iskoriste Google i njegovu popularnost kao najkorišćenijeg internet pretraživača? Smatrate da se ogroman broj pretraga koje se svake sekunde vrše u potrazi za uslugama koje i vi nudite mogu unovčiti, onda se takvo rešenje zove AdWords ili reklama za reč. Samo jedna reč ili fraza koju korisnik postavi u Google upitu može da poboljša Vaše poslovanje.

Profesionalno kreirana reklama na Google-u Vam može mnogo pomoći, pitate se kako?

Mi smo Google partneri, profesionalci za kompletno web marketing rešenje. Pomoćićemo Vam da iskoristite naše znanje i iskustvo u vodjenju kampanja za veliki broj klijenata različitih delatnosti. Adwords je sistem koji mi dobro poznajemo i u kojem se dobro snalazimo. Slobodno se može reći da mi živimo digitalan AdWords život i da znamo koji je najbolji način da dovedemo potencijalne potrošače vaše robe ili usluge u momentu kada je ta osoba najviše zainteresovana za ono čime se Vi bavite. AdWords je odlično osmišljen sistem koji može da prepozna posetioce Vašeg sajta i da im plasira Vašu reklamnu poruku bilo kada, čak i kada je ta osoba ne traži, a zašto? Zamislite da je neko ušao u Vašu radnju kako bi kupio ono što prodajete, ali iz nekih razloga nije kupio, možda nije imao dovoljno novca kod sebe ili mu je zazvonio telefon pa je primio ozbiljan poziv zbog kojeg je morao da napusti vašu radnju. Trenutak kupovine je emotivan trenutak, kupujete stvari i koje Vam nisu baš neophodne za svakodnevan život, a ako niste kupili onda kada ste ušli u radnju sa namerom da kupite, kada ćete onda kupiti? Verovatno nikad, i to se svima često dešava! Ali zamislite da nakon izlaska iz vaše radnje, osoba koja je u njoj bila i nije ništa kupila vidi vašu reklamu na 90% bilborda u gradu sa primamljivom ponudom, kao i da samo ona čuje vašu reklamu na radiju ili da samo ona vidi Vašu reklamu na tv-u... e onda je to druga priča, onda će se nakon intenzivnog i agresivnog marketinga verovatno vratiti kao kupac... Naravno da bi bilbordi, radio i televizija mnogo koštali vašu firmu, a sa druge strane bi te reklame videli svi, i ko treba i ko ne treba. AdWords je osmišljen da plasira reklamu samo onima koji bi trebalo da je vide! Na takav način optimizujete i smanjujete troškove za oglašavanje!

Dovoljno je da neko ko je blizu ili je dosta udaljen od vas, unese termin za pretragu koji ima veze sa onim što nudite u Google search polje i da se Vaš oglas prikaže u sponzorisanim rezultatima pretrage zajedno sa svim ostalim besplatnim rezultatima, a da Vi platite samo ako neko klikne na Vaš oglas koji će ga automatski preusmeriti na vaš web sajt gde se nalaze sve validne informacije o proizvodu ili uslugama.

Kako će Vam naši profesionalci pomoći?

Naša fima je Google AdWords partner, što znači da Google veruje našim profesionalcima! Naše znanje i iskustvo ćemo uposliti na najbolji način za Vas i Vašu firmu, i time steći nova iskustva i iskrenog prijatelja koji će sada mnogo bolje poslovati.

- Analiziraćemo tržište - Odrediti ciljnu grupu za dinamičnije targetiranje,
- Predložiti ključne reči koje će pokretati Vaše oglase,
- Voditi nalog, analizirati tok kampanje i vršiti uskladjivanja prema zahtevu tržišta

Obezbedićemo vam kompletnu statistiku o stanju kampanje, pružiti Vam informacije o ceni klikova za izabrane ključne reči, kao i informaciju o uspešnosti vaše kampanje u odnosu na konkurenciju. Izveštaje koje ćemo za Vas kreirati će biti osnov za dalje unapredjenje kampanje i kompletnog naloga.

Google AdWords Vam daje mogućnost da se vaša firma oglašava i na drugim sajtovima u vidu slikovnih ili tekstualnih oglasa, kao i da se prikazuje Vaša video reklama na drugom po popularnosti pretraživaču, i prvom pretraživaču video sadržaja kao što je YouTube.

 

 

 

 

SRB +381 (11) 4140380 USA +1 (917) 267 7758

rot1
rot4
rot5
trkac
rot2