su

 

Unesite svoje ime i email adresu
Nakon što se pretplatite na mail listu, na Vaš mail će biti prosledjen verifikacioni mail kojim potvrdjujete svoju pretplatu!

WSD SISTEM D.O.O.

Srbija, 11000 Beograd
Ul. Petefijeva 2

SRB: 381-11-414-03-80
Pratite našu Google + stranicu Google+

 

Oh taj Google, koliko samo nudi mogućnosti. Oglašavanje na mreži multimedijalnog oglašavanja zapravo znači da vašu slikovnu ili tekstualnu reklamu možete da plasirate na veliki broj komercijalnih sajtova i na taj način reklamnu poruku učinite vidljivijom i efektnijom.

Najbitniji detalj je da reklamne poruke prikazujemo na sajtovima koji su tematski koncipirani, tako da takve sajtove posećuje ona grupa ljudi koja je potencijalno i vaša ciljna grupa. Odredjeni sajtovi poput velikih portala, informativnih medija ili portala namenjenih zabavi imaju šarenolike teme, što se kaže za svakog po nešto, ali nemojte da brinete Google AdWords je jako pametan sistem i prepoznaje teme koje korisnik čita, analizira ih sa ključnim rečima koje takodje služe kao opcije ciljanja za prikaz oglasa i ukoliko je sadržaj odgovarajući sistem će prikazati korisniku vaš oglas. Ovaj sistem omogućava brzu, laku i sigurnu selekciju sajtova koji mogu prikazivati Vaše oglase.

Kako će vam pomoći naši profesionalci?

Mi smo Google partneri, i iza sebe imamo iskustvo u kreiranju i vodjenju velikog broja AdWords naloga, kao i ljude koji su sertifikovani od strane Googla, odnosno osobe koje su dokazale svoje poznavanje AdWords sistema.

Jedino dobro kreirana i osmišljena kampanja može dati rezultata na mreži multimedijalnog oglašavanja. Svaki korak mora biti ispravno napravljen, a kompletna kampanja mora biti pod konstantnim monitoringom. Naši profesionalci će za Vas osmisliti kampanju, predložiti ciljnu grupu, plasirati zanimljive grafičke oglase sa konkretnom porukom o akciji koju oglašavate ili o brendu koji nudite. Takodje sa naše strane ćemo Vam obezbediti kompletnu statisku o učinku oglasa, kao i informaciju o potrošenom iznosu za ovaj vid oglašavanja. Tokom kampanje bićemo u stalnoj komunikaciji kako bismo na osnovu izveštaja koje za Vas kreiramo izvršili unapredjenje kvaliteta oglasa i usmerili kampanju prema zahtevima i ponašanju tržišta. 

 

 

 

SRB +381 (11) 4140380 USA +1 (917) 267 7758

rot1
rot4
rot5
trkac
rot2