su

 

Unesite svoje ime i email adresu
Nakon što se pretplatite na mail listu, na Vaš mail će biti prosledjen verifikacioni mail kojim potvrdjujete svoju pretplatu!

WSD SISTEM D.O.O.

Srbija, 11000 Beograd
Ul. Petefijeva 2

SRB: 381-11-414-03-80
Pratite našu Google + stranicu Google+

 

Želite da iskoriste Google i njegovu popularnost kao najkorišćenijeg internet pretraživača? Smatrate da se ogroman broj pretraga koje se svake sekunde vrše u potrazi za uslugama koje i vi nudite mogu unovčiti, onda se takvo rešenje zove AdWords ili reklama za reč. Samo jedna reč ili fraza koju korisnik postavi u Google upitu može da poboljša Vaše poslovanje.

Svakog meseca, više od jedne milijarde ljudi poseti YouTube i pregleda više od šest milijardi sati video snimaka. Ovaj veliki broj potencijalnih klijenata možete iskoristiti promovišući sopstveni biznis, tako što ćete odlučiti gde i kada će se vaš oglas prikazivati, kao i koji od potencijalnih klijenata ga može videti.

Facebook je sa više od milijardu i dvesta miliona korisnika najpopularnija društvena mreža na svetu, od tog broja, najmanje je 60% aktivnih. Na ovoj mreži nalaze se i desetine milijardi različitih aplikacija čiji broj je u neprestanom porastu.

Oh taj Google, koliko samo nudi mogućnosti. Oglašavanje na mreži multimedijalnog oglašavanja zapravo znači da vašu slikovnu ili tekstualnu reklamu možete da plasirate na veliki broj komercijalnih sajtova i na taj način reklamnu poruku učinite vidljivijom i efektnijom.

Instagram je sa preko 400 miliona korisnika širom sveta za kratko vreme postao popularna društvena mreža i omiljena aplikacija velikog broja poznatih brendova.

 

 

SRB +381 (11) 4140380 USA +1 (917) 267 7758

rot1
rot4
rot5
trkac
rot2