Unesite svoje ime i email adresu
Nakon što se pretplatite na mail listu, na Vaš mail će biti prosledjen verifikacioni mail kojim potvrdjujete svoju pretplatu!

WSD SISTEM D.O.O.

Srbija, 11000 Beograd
Ul. Petefijeva 2

SRB: 381-11-414-03-80
Pratite našu Google + stranicu Google+

 

Instagram je u potrazi da napravi nešto više za preduzeća, a ne za otkrivanjem novih filtera za regularne korisnike, ova aplikacija u vlasništvu Facebook-a uskoro će omogućiti korisnicima da zakažu preglede, sastanke, smeštaje, sa lokalnim preduzećima.

Sa prolećem iza ugla vreme je da se radujemo sunčanim nebom i letnjim odmorom. Da li ste znali da sada možete da razgledate i planirate vaše putovanje, u kafiću dok ispijate kafu i imate apsolutno sve informacije u dlanu?! Naime, Google je u toku prošle godine prema zvaničnim podacima na njihovom pretraživaču "google.com" video ogroman porast od 50 odsto vezan za upit "putovanja" koji je postavljan sa pretraživača putem mobilnih uređaja, čak i da broj upita raste teško je dobiti prave informacije preko upita sa mobilnog telefona, budući da mnogi web sajtovi nisu potpuno prilagodljivi mobilnim i tablet uređajima. Postoji mnogi niz pitanja: Koja su najbolja mesta za odmor? Koje godišnje doba je najbolje za odlazak u određenu državu? itd.

Sa sigurnošću možemo da predstavimo nešto NOVO: Google odredišta (Google destination) koje mogu da vam olakšaju u planiranju vašeg odlaska na odmor pravo iz Google pretraživača.

Evo kako funkcioniše:

Kada pretražujete određenu zemlju, državu ili kontinent putem mobilnog uređaja potrebno je samo dodati pored željene destinacije ključnu reč "odredište" ("destination") i videćete jednostavan način pregleda odredišta. Destination (odredište) integriše sa lakoćom sve destinacije na svetu sa letovima i hotelima tako da lako možete da pogledate cene letova i hotelskog smeštaja. Dakle umesto obilaženja mnogobrojnih linkova koji nisu prilagodljivi mobilnim i tablet uređajima kako bi dobili potrebne informacije sada se možete opustiti uz kafu i sa lakoćom razledati destinacije.

Samsung je napokon počeo da izbacuje Android 7.0 Nougat update! Iako je update za ovaj fenomenalan softwer bio najavljen za 28. Februar 2017, zbog malih bagova je Samsung ipak odlučio da korisnike Galaxy S6 i S6 edge telefona malo drži u neizvesnosti. Ja sam jedan od onih koji ne mogu dugo da čekaju update za bilo koji model telefona, iz tog razloga sam instalirao Nougat Firmware i odlučio da isprobam fenomenalan GraceUX style i podelim svoje iskustvo sa vama. Inače Samsung kompanija je čvrsto odlučila da ubrza sa Nougat update-om, jer da se ne lažemo svi smo nestrpljivo čekali noviji update koji će dati našim Samusung telefonima potpuno drugačiji izgled i potpuno novo touch iskustvo sa GraceUX dizajnom. Nažalost Nougat firmware update je dostupan za sada preko OTA (softwer update-a) u sledećim državama:

                                                                                                                                  (print screen sa oficialnog Samsung web sajta)

 Google oglasavanje

Ako ste se pitali, što uopšte da se oglašavate na Google, onda je ovo članak koji bi trebalo da pročitate!

Prva stvar na koju bi trebalo da odgovorimo jeste da li je Vama reklamiranje uopšte potrebno? Lično smatram da ne postoji delatnost koju ne treba oglašavati, osim u slučaju da je oglašavanje proizvoda ili delatnosti zabranjeno nekim zakonom ili ima ograničenja koja se mogu oglašavati. Primera radi reklamiranje cigareta nije dozvoljeno zakonom, ali zato kada odete u bilo koju prodavnicu imate iznad svake kase reklamu za odredjene cigarete, dakle svako se snalazi da dodje do potrošača sa porukom koju želi da mu uputi. To znači, da ako se bavite ikakvom delatnosti ili nudite usluge, kao što to radimo mi, ili prodajete neku robu onda poruka o robi ili usluzi mora da nadje brz put do potencijalnog potrošača!

Sada bi zaključak mogao da bude da reklamiranje ipak neophodno, pa makar Vi želeli da Vaša reklama bude samo preporuka... Google Vam upravo nudi da kroz preporuku dodjete do novih potrošača, a kako i na koji način Vam mi tu možemo pomoći, saznajte u nastavku teksta.

Pre nego što nastavite sa čitanjem, imajte na umu da smo Vam na raspolaganju kako bi novom kampanjom doveli potencijalne kupce do Vas, a tu smo i da vam poklonim promotivni kredit u visini od *60 evra :) ukoliko želite da samostalno vodite svoj nalog.

 

Velika promena u Google pretrazi počinje danas!

Mnogi koji su prethodnih dana dobili mail od strane Google-a sa informacijom da usklade svoje sajtove i prilagode ih mobilnim i tablet uredjajima obzirom da će 21/04/2015 Google promeniti algoritam pretrage bili su blago šokirani, tačnije bili su šokirani oni koji su shvatili da ukoliko do danas ne izvrše promene na svojim starim sajtovima mogu znatno da ugroze pozicije koje su do sada ovakvi sajtovi imali u besplatnoj pretrazi! Milioni sajtova širom sveta koji su imali dobru poziciju sada će biti ugroženi!

Zašto se uopšte plaćaju Google oglasi?

Mnoge kompanije ulažu veliki novac u SEO optimizaciju sajta, koja im donosi dobru poziciju u besplatnim rezultatima pretrage, medjutim postavlja se pitanje da li je samo dobra optimizacija i dovoljna?  Kada radite optimizaciju to znači da meta ključne reči, meta opis strana i title sajta, nevezano za druge neophodne aktivnosti, imaju opis koji je prvo u skladu sa stranom za koju radite optimizaciju, a drugo taj opis je takav kakav jeste i nije ga poželjno menjati dokle god nije narušena pozicija vašeg sajta. Kada već ne možete da menjate te meta opise, kako onda da kažete onima koji Vas traže na Google pretrazi da imate akciju koja podrazumeva npr. popust na uslugu ili konkretnu cenu koja Vašu uslugu ili robu izdvaja od konkurencije!

Verovatno ste čuli da Vaš sajt treba da se prilagodi mobilnim i tablet uredjajima, šta to znači i zašto je to potrebno?

Tehnika, kao i način korišćenja interneta je jako napredovala i može se slobodno reći potpuno promenila u odnosu na godinu ili dve unazad. Šta će se dešavati za godinu ili dve, možemo samo naslućivati, ali mi se čini da skoro sa sigurnošću mogu reći da će se pametni mobilni telefoni mnogo brže razvijati i da će se internet verovatno prilagoditi tom tržištu!

Web sajt prilagodljiv mobilnim i tablet uredjaima

Video pozadina sajta kao trend je naslednik trenda slike preko celog ekrana kao pozadine. Ranije, ograničenja starijih pretraživača i sporo učitavanje Flash videa sprečili su nesmetano sprovođenje video pozadine sajta. Danas, novi pretraživači mogu slobodno reprodukovati video bez ikakvih smetnji i usporavanja rada sajta. Šta više, nove tehnologije kao što su HTML 5, CSS 3 i različite tehnike JavaScript-a doprinele su da se video i animacije ravnomernije i lakše učitavaju.

Web sajtovi ne moraju biti statični sve vreme. Uz sve napredniju tehnologiju sada je moguće implementirati video kao pozadinu lako i brzo - zahvaljujući HTML 5.

Velike slike u pozadini su već postale sastavni deo svakog Web dizajna. Ipak često se doživljavaju kao trivijalne stvari. Uprkos tome, dizajneri ne odustaju od ovog trenda. Trude se, da na najbolji način poboljšaju svoje sajtove sa novim elementima, od kojih je jedan video (animirani) sadržaj.

 

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Zdravo,
ja sam Vladimir Đenić, sertifikovani Google AdWords saradnik iz firme WSD SISTEM doo, koja je Google sertifikovan partner. Naš web sajt pod imenom profesionalci.rs, je pokrenut kako bi pomogli svima koji vape za kvalitetnom internet marketing uslugom. Mi jesmo profesionalci, znamo sve što Vama treba iz oblasti web marketinga i izrade sajtova. Ova ponuda je napravljena zato što znam da zbog velikih obaveza koje imate, vodeći računa o svom biznisu, nije uvek moguće držati korak sa novim tehnologijama i naprednim internet marketingom.

Ukoliko imate stari Joomla web sajt, rađen pre više od godinu dana, postoji velika verovatnoća da je neophodno uraditi update. Kako Joomla! izbacuje nove verzije CMS-a tako za neke starije verzije prestaje podrška.

Šta to zapravo znači?

To znači da ukoliko je ne budete update-ovali na vreme postoje ozbiljni sigurnosni rizici kojima je Vaš sajt izložen. Takođe nećete biti u mogućnosti da instalirate novije dodatke koji su Vam potrebni, a ne prave se za starije verzije Joomla!-e. Uz sve to dodajte da se programeri neće više baviti otklanjanjem grešaka u radu sistema i doćićete do zaključka da je neophodno update-ovati Joomla-u na vreme.

Biti Google partner zapravo znači da Google takvoj firmi veruje!
Na Google zvaničnoj stranici www.google.com/partners nalazi se savet potencijalnim oglašivačima zašto bi trebalo da odaberu Google sertifikovanog partnera kao agenciju koja će se starati o njihovim kampanjama na internetu.

 

 

SRB +381 (11) 4140380 USA +1 (917) 267 7758

rot1
rot4
rot5
trkac
rot2